• Foreign customers please contact us by e-mail for the right method of payment and shippingcosts

  • Gratis verzending vanaf € 50,00 (geldig op standaard pakketpost)

Storefactory is in 2015 opgericht door Mats en Madeleine. Beiden hadden uitgebreide ervaring in de interieurontwerpindustrie en retail, maar toch misten ze nog iets…..en toen was daar Storefactory.

Een Zweeds merk dicht bij de natuur met strakke lijnen, waarvan de producten in elke interieurstijl kunnen worden toegevoegd.

Storefactory is trots op en koestert het  Scandinavische erfgoed en de Zweedse industrie. Daarom worden zo veel mogelijk producten door Storefactory zelf, of door ontwerpers waarmee nauw wordt samengewerkt, ontworpen en in Zweden geproduceerd.

Vår tanke att skapa en känsla av tidlöshet av kärlek till det äkta till den naturliga enkelheten i ett självklart val  ~  Storefactory

Ons idee is om een gevoel van tijdloosheid te creëren. Van echte liefde tot natuurlijke eenvoud. Storefactory – een vanzelfsprekende keuze.

Rondlopend in hun showroom was ik onder de indruk van al hun producten! Prachtig en tijdloos door de eenvoud en zo mooi te combineren met elke interieurstijl. Ik voel me vereerd om Nederland kennis te laten maken met Storefactory!