• Foreign customers please contact us by e-mail for the right method of payment and shippingcosts

  • Gratis verzending vanaf € 50,00 (geldig op standaard pakketpost)

Over HEJ

HEJ is ontstaan uit mijn liefde voor Scandinavië en dan met name Zweden. In de zomer van 2008 ben ik met mijn gezin voor het eerst op zomervakantie geweest naar Zweden. Vanaf het moment dat we de Öresundbrug over waren, ervoeren we al de rust en ruimte in Zweden. Dat resulteerde in jaarlijkse (zomer)vakanties in Zweden waarbij we heel Zweden doorkruis(t)en met onze camper. Ook in Noorwegen en Denemarken hebben we rondgereisd, maar in Zweden ligt toch wel ons hart.

Ik hou van de rust, de ruimte, de natuur, de manier van leven (veel buiten, weer of geen weer).

Een andere passie van mij was altijd al ‘wonen’….en de stijl die het dichtst bij mij staat is (hoe toevallig) de Scandinavisch stijl. Ik hou van de mooie basics, de eenvoud en de tijdloosheid, die altijd goed te combineren is met andere stijlen. Ook vind ik de combinatie van oude (antieke) en nieuwe (moderne) meubels/woonaccessoires heel mooi. Je creëert hiermee al snel een eigen persoonlijke stijl in je woonhuis. Doordat we in Zweden ook vaak bij antiekwinkels en loppis(tweedehands)winkels/markten kwamen, ontstond langzaam aan het idee om wat met het antiek uit Zweden te gaan doen. Door de verhuizing naar een huis met een schuur, was het gebrek aan ruimte al opgelost.

Door mijn voorliefde voor de combinatie van oud met nieuw wordt het Zweeds antiek aangevuld met nieuwe woonaccessoires. Voor de woonaccessoires werk ik voornamelijk met voor Nederland nog onbekende merken. Mijn voorkeur gaat uit naar kleine bedrijven/merken omdat ik het belangrijk vind om unieke producten aan te kunnen bieden en het persoonlijk contact met deze bedrijven is zo leuk, dat wil ik ook uitdragen in de webshop/winkel. Zo wil ik je laten weten wie er nog meer heel blij wordt als je bij Hej wat koopt (When you buy from a small business an actual person does a little happy dance).

Zo VÄLKOMMEN in mijn webshop maar zeker ook VÄLKOMMEN in mijn stenen winkel.

Het is een ‘kleine maar sfeervolle winkel vol met ♡ en zweeds antiek gecombineerd met nieuwe producten van geweldige en unieke (voornamelijk) Scandinavische merken’.

Ervaar een stukje Zweden in Brakel (Gld)…….

Mirjam Klop

 

‘Hej’ is het zweedse woord voor ‘hoi’. ‘Hej’ of ‘Hej Hej’ hoor je eigenlijk overal de hele dag in Zweden……