• Foreign customers please contact us by e-mail for the right method of payment and shippingcosts

  • Gratis verzending vanaf € 50,00 (geldig op standaard pakketpost)

Lovely Linen is opgericht in 1992. De intentie was en is nog steeds om linnen te ontwerpen en te produceren volgens de moderne standaards. Linnen heeft al een hele lange traditie in Zweden en volgens Lovely Linen én Hej Living heeft linnen de mooiste structuur van alle textielsoorten.

Linnen wordt traditioneel gemaakt in wit en naturel kleuren. Lovely Linen is er in geslaagd het kleurenpalet uit te breiden naar 45 verschillende tinten.

Tijdens mijn eerste bezoek aan Lovely Linen was ik gelijk onder de indruk. Het is een klein bedrijf maar door de passie waarmee eenieder zijn vak uitdraagt lijkt het alsof er een heel groot bedrijf achter Lovely Linen schuilgaat. En toch maakt de kleinschaligheid juist de kracht van dit bedrijf! Geen massaproductie, maar altijd de focus op kwaliteit en vernieuwing. Regelmatig komen ze met een nieuwe collectie. Ze zijn gevestigd in het zuiden van Zweden, dus ik zal ze regelmatig bezoeken om zo goed op de hoogte te blijven van de nieuwe producten en ontwikkelingen!

Het is erg fijn om met ze samen te werken!